Всесвітній тиждень з обізнаності населення про антимікробні препарати та про важливість контрольованого їх використання
"Основні відомості про антибіотики"
З нагоди "Дня здорового харчування", вчителями природничого напряму ліцею було організовано низку тематичних заходів. Також відбулась пізнавальна виховна година, учасниками якої стали учні 7-А класу та їх класний керівник - Лисенко Наталія Михайлівна.
Діти знайомилися з визначенням здорового раціону, впливом шкідливої їжі на організм людини. Дізнавалися про дію небезпечних Е добавок, які нерідко використовуються у харчовій промисловості.
Також говорили про необхідні для здоров'я дітей та дорослих вітаміни й мінерали. У командних завданнях учні створювали авторські піраміди і тарілки правильного раціону, визначали необхідність води для здорової роботи всіх систем організму людини.
Тіло - це наш безцінний багаж, який ми несемо усе своє життя. Чим він здоровіший та витриваліший, тим довша та щасливіша наша подорож.
(Арнольд Глазгоу)